Facebook markedsføring og remarketing

Facebook er den største sociale platform i Danmark, og derfor kan det godt betale sig at benytte sig af Facebook markedsføring og remarketing, da det er en side, som mange brugere tjekker dagligt. For at kunne bruge remarketing på Facebook, så skal din website have et Pixel kodestykke, som sender information fra dit website til Facebook.

Hvad er remarketing  - Hvorfor retargeting?
Remarketing er et vigtigt begreb indenfor marketing, da det hjælper med Facebook leadgenerering og at nå ud til tidligere kunder og besøgende af din hjemmeside, Youtube-kanal, Facebook-side, Linkedin annoncering og andet. Leadgenerering og Remarketing handler nemlig om at vise sine produkter frem til folk, der allerede er kunder eller bruger, så lige præcis din virksomhed bliver husket. Dette kan man for eksempel gøre ved remarketing annoncer på websites, sociale medier, email og meget andet.

Der findes flere forskellige typer remarketing, som giver mulighed for at finde den platform, som giver din virksomhed mest udbytte og relevant google markedsføring, og derved en mere målrettet kampagne, og forhåbentlig forhøjet salg.
Sideoversigt: projektledelse - udvikling af app - adwords optimering - umbraco - internet markedsføring - søgemaskineoptimering - obton
- projekt - koncenton