Udvikling af app

Ved at indføre en app i planlægning har alle parter mulighed for at følge med i projektets udvikling. Appen giver mulighed for et mere effektivt forløb, da alle ved, hvad der foregår, og hvornår deres arbejde starter. Dette gør, at ressourcerne ikke bliver spildt på unødvendigt arbejde, da alle ved, hvornår de skal bidrage til projektet, og hvad de skal bidrage med. Ressourcestyring er derfor meget vigtigt, da det både spare tid og penge, og derfor kan udvikling af en app være en rigtig god investering.

Native App
Som virksomhed er det helt sikkert værd at overveje, om man skal have udviklet en App, som kontakten til kunderne bliver nemmere at opretholde. Det er en stor beslutning at få lavet app udvikling, og der er mange forskellige typer af Apps, man skal vælge imellem. Man kan blandt andet vælge at få udviklet en native App.

En native App er en App, som er udviklet til en enkelt platform. Dette kan fx være iOS, Android eller Windows. Det smarte ved en native App er, at den vil fungere upåklageligt på den platform, den er designet til. Dette vil sikre stor tilfredshed blandt forbrugerne, som kan fører til en større kundekreds og derved øget salg.

Udvikling af Apps til iPhone
App programmering og udvikling af applikationer til både iOS, Android og Windows Phone. - se info på vores nye website Apptown.dk