Linkedin markedsføring

I dag bliver der ført rigtig mange kampagner online og på de sociale medier (især Linkedin og Facebook), da stort set alle er herpå på den ene eller anden måde. Med kampagner online er det nemlig muligt at skabe et loyalitetsforhold til kundeemner gennem den rette kommunikation. Det kan dog godt være ret uoverskueligt og finde ud af om, man har rettet ind til den rette målgruppe, og om ens opslag faktisk har en virkning.

Social CRM på Linkedin
CMR står for Costumer Relationship Management, og omhandler selvfølgelig den måde, hvorpå man ”omgås” sine kunder. I dag er dette forhold nemlig meget anderledes, da rigtig mange kundeemner er online, og derfor kan det også godt betale sig for en virksomhed at være dette. Et af de steder, som især bruges til interagere med kundeemner, er Facebook og Linkedin. Her er der nemlig rigtig god mulighed for at opbygge linkedin leadgenerering og kunderelation med linkedin og seo markedsføring, hvor man vil opleve loyalitet og troværdighed ved de ”likes”, man har fået.

Dem der synes godt om din side, er oftest på baggrund af tidligere køb, og derfor er det også vigtigt at blive ved med at holde dem engageret. Dette kan man for eksempel gøre med forskellige kampagner og konkurrencer, hvor ens opslag skal deles. På denne måde anbefaler allerede nuværende kundeemner dit brand til hele deres omgangskreds, så man måske vil opleve en stigning i ”likes” og konverteringer.