Internet markedsføring

Et online marketing bureau er et bureau, som kan hjælpe dig med internet markedsføring i form af sociale medier, hjemmesider og apps. Ved hjælp af mange forskellige værktøjer er det muligt at målrette for eksempel annoncer og mails, så de rammer den relevante målgruppe. På denne måde er man nærmest sikret, at ens søgeoptimering og online marketing har en effekt, så man måske vil opleve større salg.

Videoannoncering
Der findes rigtig mange forskellige annoncemetoder, og et af de nyeste skud på stammen er videoannoncering. Man kan for eksempel få videoannoncering på Youtube, som er verdens 2. største søgemaskine, og derfor kan man også finde et publikum til enhver virksomhed. Videoannoncering er i frembrud, og mange flere vælger at benytte sig af denne platform på Youtube, da man både kan bruge det på computer, tablet og mobil. Ved at bruge en videoannonce har man mange flere muligheder. Man kan for eksempel lave produkt videoer, brand præsentation og meget andet.
Sideoversigt: facebook markedsføring - linkedin markedsføring - adwords optimering - umbraco - søgemaskineoptimering - obton - projekt - koncenton